Salg. Rekkehus i Javea

3.589.000 €
  • 739 m2
  • 1.704 m2
  • 5
  • 5
Ref.  JV-295723
Beskrivelse
Dokumenter som er sjekket og godkjent for vår trygge kjøpsgaranti = 20 år gratis rettsvern mot eventuelle krav mot denne eiendommen!
Dette huset består av forskjellige volum som glir inn i hverandre og lar en moderne lesning av konseptet mediterrane arkitektur. Volumspillet gir energi til de ytre rommene ved å tilpasse seg de eksisterende parametrene på plottet, mens materialene og deres teksturer spiller med lyset i de indre rommene.
Essensen av interiøret i huset er oversatt til elegante og funksjonelle linjer, selv som materialer som stein- og glassdialog mens man bevarer middelhavsstilen. Den moderne designen til dette huset skaper brede og varme områder. De enkle geometriske formene, bruk av middelhavsmaterialer og optimalisering av fly og volum gir en følelse av orden og romlig kvalitet. Bevegelsen av naturlig lys i huset avslører rene og essensielle rom.
Hjemmet har 5 soverom og 5 bad, og er fullt utstyrt for å være vert for en stor familie så mye som det gir privatlivet til å underholde gjester som kan tilbringe natten. Andre fasiliteter inkluderer klimaanlegg, sentralvarme, garasje, privat hage, privat terrasse, separat spisestue, treningsstudio og spa.
Eiendommen har også et svømmebasseng som i kombinasjon med huset utstråler luksuriøs livsstil med elegansen som passer til stilig designpåvirkning. Det ligger i nærheten av Arenal-stranden i Javea, restauranter, butikker blant andre som ligger innen 2 km bredde.
Nå er tiden inne for at du endelig legger deg, og dette kan bli ditt. Ring oss nå for ytterligere detaljer.
Vis mer
  • Type:Rekkehus
  • Soverom:5
  • By:Javea
  • Bad:5
  • Tomtestørrelse:1.704 m2
  • Areal:739 m2
Omtrentlig beliggenhet

ENERGISERTIFISERINGSKALA

Forbruk

Utslipp kg CO 2 /m2 år

A
B
C
D
E
F
G

Boliglån simulator

år
%

Månedlig avgift € / måned

* Denne informasjonen er gjenstand for feil og er ikke en del av noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten forvarsel. Prisen inkluderer ikke kostnadene ved kjøpet.

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Andre forslag

Salg. Rekkehus i Javea

3.490.000 €
Dokumenter som er sjekket og godkjent for vår tryg...
© 2024 AVENCIO INMOBILIARIA Software Inmobiliario Sooprema
Administrer samtykke

Vi bruker våre egne og tredjeparts informasjonskapsler for å tilpasse weben, analysere tjenestene våre og vise deg reklame basert på surfevanene og preferansene dine. For mer informasjon besøk vår Retningslinjer for informasjonskapsler

Aksepter informasjonskapsler Omgivelser Avvis informasjonskapsler